باشگاه فرهنگی ورزشی تکواندو ثامن الحجج (ع)

بروزترین مطالب علمی و آموزشی درباره تکواندو

۶ نکته مهم افطاری

۶  نکته مهم افطاری

۶  نکته مهم افطاری

تغذیه رمضان

۶  نکته مهم افطاری

۱- در ماه مبارک رمضان اگر عادت به خوردن شام دارید، سعی کنید فاصله بین افطار و شام را زیاد کنید و فاصله بین شام خوردن و خوابیدن هم حداقل ۲ساعت باشد.

 

۲ – از طرفی سعی کنید در این دو وعده غذا را در حدی مصرف کنید که معده سنگین نشود.

 

۳ – غذای افطار باید به حدی سهل الهضم باشد که تا خوردن شام، کاملاً هضم و از معده خارج شود

 

۴ – با این حال توصیه می شود به خوردن افطاری متعادل اکتفا کنید و از خوردن شام بپرهیزید.

 

۵ – چنان چه گفته شد غذای افطار باید سهل الهضم باشد تا در هنگام سحر بدن برای دریافت وعده جدید آماده باشد.

 

۶ – برای این منظور انواع آش، حلیم، فرنی و حریره بادام که با آرد برنج قهوه ای و یا عسل و شیره انگور یا شیره خرما شیرین شده باشد و نیز نان و پنیر به مقدار کم و به همراه سبزی خوردن و مغز گردو و چند عدد خرما و یا یک خوشه انگور رسیده و شیرین مناسب است.

منبع:khorasannews.com

برچسب ها :
دسته : علمی،پژوهشی

تعداد بازدید های این مطلب : 100
تاریخ : ۱۳۹۵/۰۳/۲۸ ساعت : ۸:۵۹ بعد از ظهر

لینک کوتاه مطلب : http://samenalhojajtkd.ir/?p=1806